Дисертації

Список дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня кандидата наук, що були виконані та захищені під керівництвом д.т.н. проф. Л. В. Капрельянца

Рік
захисту

Здобувач

Тема дисертації

Спеціальність

1

1991

Белхаіт Салех

Використання вторинної сировини консервного та масложирового виробництва

05.18.13- технологія консервованих харчових продуктів; 03.00.23 - біотехнологія

2

1993

Килимник А. Ю.

Ферменти міцеліальних грибів, які каталізують розщеплення полісахаридів клітинних стінок злаків

03.00.04 - біологічна хімія

3

1993

Ваттаб Фадель Абдул Кадир

Хімічна стерилізація тари й обладнання йодофорами в консервному виробництві

05.18.13 - технологія консервованих харчових продуктів

4

1993

Духаніна О. Р.

Розробка технології використання висівок для харчових цілей

05.18.02.-технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів

5

1994

Колесніченко С.Л.

Підвищення ефективності використання вторинних проду­ктів крупозаводів

05.18.02.- технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів;
03.00.23 -біотехнологія

6

1995

Лат Сук Тункара

Розробка технології біосинтеза лізину на основі вторинних продуктів консервного виробництва

03.00.23 - біотехнологія (технічні науки)

7

1995

Столярова Т. В.

Розробка технологій консер­вованих харчових продуктів з використанням природних підсолоджувачів

05.18.13- технологія консервованих харчових продуктів

8

1996

Егорова А. В.

Розробка технології виробництва безлактозного зернового продукту

05.18.02.-технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів

9

1997

Солецька А. Д.

Розробка технології м’ясних фаршевих продуктів з використанням структуроутворюючих полісахаридів

05.18.04 - технологія  м’ясних , молочних і рибних продуктів

10

1998

Лебеденко Т. Е.

Розробка комплексних покрашувачів для хлібопекарного виробництва

05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів

11

1998

Коркач А. В.

Розробка технології помадних конфет з використанням сиропів із побічних продуктів крупяного виробництва

05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів

12

1998

Бондарик З.О.

Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів

03.00.23 - биотехнология (технические науки)

13

1999

Кисельов С. В.

Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

14

2000

Дишкантюк О.В.

Біотехнологія отримання молочної кислоти та її солей на основі вторинних продуктів переробки зерна

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

15

2001

Губаренко П. С.

Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

16

2002

Невмиванний С.Л.

Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

17

2003

Петросяьнц А.П.

Розробка біотехнології отримання гідролітичного ферментного препарату з α- галактозидазною активністю

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

18

2003

Шпирко Т. В.

Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

19

2005

Міськін О. М.

Удосконалення технології со­єпродуктів з використанням ендогенних ферментів

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

20

2006

Труфкаті Л. В.

Розробка біотехнології комбі­нованих молочно-рослинних продуктів

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

21

2008

Гоцуленко М.І.

Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

22

2008

Пожиткова Л.Г.

Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів із сої

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

23

2010

Швець Н.О.

Удосконалення технології комплексної переробки насіння льону з використанням ферментів

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

24

2010

Негру І.Ф.

Технологія отримання лікопіновмісних біологічно активних добавок

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

25

2012

Шунько Г.С.

Розробка біотехнології β-глюканвмісних функціональних інгредієнтів із зернової сировини

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

26

2012

Воловик Т.М.

Розробка технології інкапсульованих пробіотичних мікроорганізмів

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

27

2015

Журлова О.Д.

Розробка біотехнології функціональних інгредієнтів із зернової сировини

03.00.20 - біотехнологія
(технічні науки)

Список дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня доктора наук, при виконанні яких д.т.н., проф. Л. В. Капрельянц був науковим консультантом

Рік
захисту

Здобувач

Тема дисертації

Спеціальність

1

2004

Іоргачова К.Г.

Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок

05.18.01 -технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів

2

2007

Осипова Л. А.

Науково-практичне обгрунтування та розробка технології консервованих функціональних напоїв

05.18.13 - технологія консервованих та охолоджених харчових продуктів

3

2012

Хомич Г.П.

Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини

05.18.13 - технологія консервованих та охолоджених харчових продуктів

Останні новини:

XV з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського
З 11 до 15 вересня пройшов XV з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського, у якому від кафедри прийняли участь доценти Єгорова А. В., Труфкаті Л. В., Килименчук О. О. та Величко Т. О. та старший лаборант Єриганов К. В. Зроблено постерну доповідь (Єгорова А. В., Труфкаті Л. В. і Єриганов К. В.) та публікацію без доповіді (Килименчук О. О. та Величко Т. О.).
Відкрита лекція Анастасії Балан «Світові тренди бізнес-освіти»
24 травня відбулася відкрита лекція «Світові тренди бізнес-освіти» Анастасії Балан (одеська бізнес-школа Wave)
Відкрита лекція інженера Трегуб Наталії Сергіївни «Роль пробіотиків у житті людини»
20 травня відбулася відкрита лекція інженера Трегуб Наталії Сергіївни «Роль пробіотиків у житті людини» для слухачів з технікуму, група 2ТВ 200