Події кафедри




МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»

14 квітня на кафедрі БМіФХ відбулася МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування». У конференції брали участь студенти різних спеціальностей і курсів навчання. Програма була побудована у декілька етапів.

О 13:00 відкрилася постерна сесія, де учасники та гості конференції могли ознайомитися зі змістом поданих постерів і обговорити питанн, які їх зацікавили з авторами наукових робіт. Кожному постеру був привласнений індивідуальний номер і після закінчення сесії проведено таємне голосування, за підсумками якого визначився переможець. Призове місце посіла робота студентки Батієвської Н.О. і асп. Кузьменко Ю.Я., виконана під керівництвом д.т.н. Єгорова Б.В., к.т.н. Браженко В.Є. та к.т.н. Єгорової А.В. «Спосіб підготовки препаратів пробіотика для годівлі молодняку сільськогосподарської птиці». Переможці були нагороджені грамотами за підписом проректора і солодкими призами.

О 14:30 розпочалося пленарне засідання конференції, яке відкрив завідувач кафедри д.т.н., проф. Капрельянц Л.В. Потім до уваги присутніх були представлені п'ять усних доповідей, тематика яких торкалася найрізноманітніших проблем галузей харчової промисловості, пов'язаних із застосуванням функціональних інгредієнтів, як агентів, що поліпшують органолептичні показники та біологічну цінність продуктів харчування.

Завершальна частина заходу була присвячена нагородженню переможців олімпіади з біохімії, яка проходила 17 березня 2015.

I місце - Жигунова Ганна Дмитрівна, факультет ТЗХКВКіБ.
II місце - Чорна Олександра Олегівна, факультет ТВКПіТ.
III місце - Бондар Лілія Леонідівна, факультет ТтаЕХПтаПКЗ.

Переможці олімпіади і всі учасники конференції були нагороджені грамотами за підписом проректора і солодкими призами.

Кафедра біохімії, мікробіології та фізіології харчування дякує всім учасникам конференції та олімпіади з біохімії за активну роботу і бажає майбутнім фахівцям так само наполегливо, обґрунтовано і глибоко розглядати проблеми харчової промисловості, як це було продемонстровано.


МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»  

назад до списку

Останні новини:

XV з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського
З 11 до 15 вересня пройшов XV з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського, у якому від кафедри прийняли участь доценти Єгорова А. В., Труфкаті Л. В., Килименчук О. О. та Величко Т. О. та старший лаборант Єриганов К. В. Зроблено постерну доповідь (Єгорова А. В., Труфкаті Л. В. і Єриганов К. В.) та публікацію без доповіді (Килименчук О. О. та Величко Т. О.).
Відкрита лекція Анастасії Балан «Світові тренди бізнес-освіти»
24 травня відбулася відкрита лекція «Світові тренди бізнес-освіти» Анастасії Балан (одеська бізнес-школа Wave)
Відкрита лекція інженера Трегуб Наталії Сергіївни «Роль пробіотиків у житті людини»
20 травня відбулася відкрита лекція інженера Трегуб Наталії Сергіївни «Роль пробіотиків у житті людини» для слухачів з технікуму, група 2ТВ 200