Методичні матеріали

1. Методичні вказівки до лабораторних робіт p курсу «Основи фізіології та гігієни харчування» і «Гігієна і санітарія харчування», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, 2003 р, для спеціальностей 702, 704, 706, 708, 711, 801.

2. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи фізіології та гігієни харчування», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, О.О. Кіліменчук, Т.В. Шпирко, 2003 року, для спеціальностей 701, 106.

3. Методичні вказівки по самостійній роботі з курсу «Основи фізіології та гігієни харчування», автори Л.В. Капрельянц, О.В. Дишкантюк, О.О. Кіліменчук, Т.В. Шпирко, 2013 р для спеціальності 701.

4. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи фізіології та гігієни харчування», автори Л.В. Капрельянц, Т.В. Шпирко, М.І. Гоцуленко, 2011 р, для спеціальності 510.

5. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи біології», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, 2000 р.

6. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біохімія», автори Л.В. Капрельянц, О.В. Дишкантюк, Г.Й. Євдокимова, 2009 г., для спеціальності 510.

7. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біологічна хімія», автори Л.В. Капрельянц, О.В. Дишкантюк, Л.І. Костинская, Л.М. Пилипенко, О.О. Кіліменчук, 2003 року, для спеціальностей 704, 706, 070, 708, 709, 711, 801.

8. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біологічна хімія», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, Г.Й. Євдокимова, О.О. Кіліменчук, Л.І. Костинская, Т.В. Шпирко, 2010 р., для спеціальностей 701, 106.

9. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біохімія», автори Л.В. Капрельянц, Г.Й. Євдокимова, Т.В. Шпирко, О.О. Кіліменчук, 2014 р для спеціальності 701.

10. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біохімія», автори Л.В. Капрельянц, Г.Й. Євдокимова, О.В. Дишкантюк, В.І. Науменко, О.О. Кіліменчук., 2010 р., для спеціальності 701.

11. Технічна мікробіологія, частина 1 – конспект лекцій, автори Л.В. Капрельянц, Л.М. Пилипенко, А.В. Єгорова, О.М. Кананихіна, Т.О. Величко, О.О. Килименчук, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напрямів 6.051701 (харчові технології та інженерія) та 6.040106 (екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування).

12. Технічна мікробіологія, частина 2 – лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, Л.М. Пилипенко, А.В. Єгорова, О.М. Кананихіна, Т.О. Величко, О.О. Килименчук, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напрямів 6.051701 (харчові технології та інженерія) та 6.040106 (екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування).

13. Мікробіологія, частина 1 – конспект лекцій, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напряму 6.030510 (товарознавство і торговельне підприємництво).

14. Мікробіологія, частина 2 – лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напряму 6.030510 (товарознавство і торговельне підприємництво).

15. Мікробіологія у ресторанному господарстві, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

16. Мікробіологія галузі – Мікробіологія хліба та кондитерських виробів, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Л.В. Труфкаті, Т.В. Шпирко, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

17. Мікробіологія галузі – Мікробіологія гідробіонтів, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

18. Мікробіологія галузі – Мікробіологія бродильних виробництв, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Л.В. Труфкаті, Т.В. Шпирко, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

19. Мікробіологія галузі – Мікробіологія м’яса та м’ясопродуктів, методичні вказівки до лабораторних робіт, автори Л.В. Капрельянц, Л.М. Пилипенко, М.І. Охотська, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

Останні новини:

Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!
XV з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського
З 11 до 15 вересня пройшов XV з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського, у якому від кафедри прийняли участь доценти Єгорова А. В., Труфкаті Л. В., Килименчук О. О. та Величко Т. О. та старший лаборант Єриганов К. В. Зроблено постерну доповідь (Єгорова А. В., Труфкаті Л. В. і Єриганов К. В.) та публікацію без доповіді (Килименчук О. О. та Величко Т. О.).
Відкрита лекція Анастасії Балан «Світові тренди бізнес-освіти»
24 травня відбулася відкрита лекція «Світові тренди бізнес-освіти» Анастасії Балан (одеська бізнес-школа Wave)
Відкрита лекція інженера Трегуб Наталії Сергіївни «Роль пробіотиків у житті людини»
20 травня відбулася відкрита лекція інженера Трегуб Наталії Сергіївни «Роль пробіотиків у житті людини» для слухачів з технікуму, група 2ТВ 200