Слово завідувача кафедрою

Капрельянц Леонід Вікторович
Зав. кафедрой д.т.н., проф.
Капрельянц Леонід Вікторович

Радий вітати Вас на офіційному сайті кафедри БМтаФХ Одеської національної академії харчових технологій – провідного вищого навчального закладу України.

Заснована в 1931 році кафедра біохімії, мікробіології та фізіології харчування може пишатися не одним поколінням вчених, викладачів і студентів, які внесли гідний вклад у розвиток науки.

З року в рік кафедра підсилює свої лідируючі позиції в сфері наукової діяльності, методом забезпечення, культури і праці.

Кафедра біохімії, мікробіології та фізіології харчування – це класична кафедра біологічного профілю інженерно-технологічного ВНЗ, головним завданням якої є навчально-виховна, науково-дослідницька та інноваційна діяльність. Основу сучасної концепції розвитку кафедри становить підготовка висококваліфікованих фахівців, впровадження існуючих і розробка нових технологій для навчального процесу і наукової діяльності, постійна модернізація науково-дослідницької діяльності і подальша інтеграція в європейський освітній, науковий та інформаційний простір.

Бажаю абітурієнтам вірного вибору майбутньої спеціальності, студентам і аспірантам – успішного навчання, а колегам – плідної праці на славу вітчизняної науки і освіти.

Сподіваюся, що веб-сайт кафедри допоможе Вам у цьому.

Останні новини:

Відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики»
18 жовтня відбулася відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики» кандидата білогічних наук, доцента кафедри генетки та молекулярної біології біологічного факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова Січняка Олександра Львовича. Були присутні викладачі та студенти кафедри
Вітаємо переможців олімпіади з технічної мікробіології
Семенченко К. ТХ-308а – I місце
Михайловська В. ТЗХ-33а – I місце
Дубина А. А. ТЛ-307 – II місце
Савченко В. В. ТЗХ-33а – III місце
Відкрита лекція доцента Труфкаті Людмили Вікторівни
26 вересня відбулася відкрита лекція (для групи ТЗХ-33 у рамках дисципліни «Мікробіологія галузі») доцента Труфкаті Людмили Вікторівни «Мікроорганізми – збудники бродіння заквасок і тіста. Сировина та поліпшувачі хлібопекарного виробництва. Особливості технологій хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів». Були присутні завідувач та викладачі кафедри БМФХ та представник методичного відділу ОНАХТ.
Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!