Події кафедри




Відкриття нової лекційної аудиторії А-423

На початку навчального року кафедра біохімії, мікробіології та фізіології харчування піднесла приємний сюрприз для студентів ОНАХТ. Вона відкрила нову лекційну аудиторію в головному навчальному корпусі (А-423).

Аудиторія відповідає найсучаснішим вимогам навчального процесу для підготовки спеціалістів високого рівня. Окрім заміни вікон та навчальних меблів, був створений новий дизайн аудиторії, куди органічно вписалося мультимедійне обладнання: проектор з інтерактивною дошкою та комп’ютер. Включення фото- та відеоматеріалів допомагають сфокусувати увагу студентів на викладачі і навчальному матеріалі, що дозволяє підвищити ефективність освітнього процесу.

Нова лекційна аудиторія вже активно використовується в навчальному процесі, де читають лекції не тільки співробітники нашої кафедри, але й усієї академії: доц. Бєлєнька І.Р., ст. н. с. Данилова О.І., доц. Каламан О.Б, доц. Козак К.Б., доц. Трішин Ф.А. А також проводять заняття відділ довузівської підготовки (доц. Килименчук О.О.) та автошкола «Светофор» (в рамках факультативу по Інституту культури та мистецтв).

Кафедра біохімії, мікробіології та фізіології харчування бажає усім плідної роботи та успішного закінчення навчального семестру, а також нагадує, що дбайливе ставлення до ресурсів – запорука стабільності та обов’язок перед майбутніми поколіннями студентів та співробітників ОНАХТ.


назад до списку

Останні новини:

Відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики»
18 жовтня відбулася відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики» кандидата білогічних наук, доцента кафедри генетки та молекулярної біології біологічного факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова Січняка Олександра Львовича. Були присутні викладачі та студенти кафедри
Вітаємо переможців олімпіади з технічної мікробіології
Семенченко К. ТХ-308а – I місце
Михайловська В. ТЗХ-33а – I місце
Дубина А. А. ТЛ-307 – II місце
Савченко В. В. ТЗХ-33а – III місце
Відкрита лекція доцента Труфкаті Людмили Вікторівни
26 вересня відбулася відкрита лекція (для групи ТЗХ-33 у рамках дисципліни «Мікробіологія галузі») доцента Труфкаті Людмили Вікторівни «Мікроорганізми – збудники бродіння заквасок і тіста. Сировина та поліпшувачі хлібопекарного виробництва. Особливості технологій хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів». Були присутні завідувач та викладачі кафедри БМФХ та представник методичного відділу ОНАХТ.
Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!