Події кафедри




МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»

14 квітня на кафедрі БМіФХ відбулася МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування». У конференції брали участь студенти різних спеціальностей і курсів навчання. Програма була побудована у декілька етапів.

О 13:00 відкрилася постерна сесія, де учасники та гості конференції могли ознайомитися зі змістом поданих постерів і обговорити питанн, які їх зацікавили з авторами наукових робіт. Кожному постеру був привласнений індивідуальний номер і після закінчення сесії проведено таємне голосування, за підсумками якого визначився переможець. Призове місце посіла робота студентки Батієвської Н.О. і асп. Кузьменко Ю.Я., виконана під керівництвом д.т.н. Єгорова Б.В., к.т.н. Браженко В.Є. та к.т.н. Єгорової А.В. «Спосіб підготовки препаратів пробіотика для годівлі молодняку сільськогосподарської птиці». Переможці були нагороджені грамотами за підписом проректора і солодкими призами.

О 14:30 розпочалося пленарне засідання конференції, яке відкрив завідувач кафедри д.т.н., проф. Капрельянц Л.В. Потім до уваги присутніх були представлені п'ять усних доповідей, тематика яких торкалася найрізноманітніших проблем галузей харчової промисловості, пов'язаних із застосуванням функціональних інгредієнтів, як агентів, що поліпшують органолептичні показники та біологічну цінність продуктів харчування.

Завершальна частина заходу була присвячена нагородженню переможців олімпіади з біохімії, яка проходила 17 березня 2015.

I місце - Жигунова Ганна Дмитрівна, факультет ТЗХКВКіБ.
II місце - Чорна Олександра Олегівна, факультет ТВКПіТ.
III місце - Бондар Лілія Леонідівна, факультет ТтаЕХПтаПКЗ.

Переможці олімпіади і всі учасники конференції були нагороджені грамотами за підписом проректора і солодкими призами.

Кафедра біохімії, мікробіології та фізіології харчування дякує всім учасникам конференції та олімпіади з біохімії за активну роботу і бажає майбутнім фахівцям так само наполегливо, обґрунтовано і глибоко розглядати проблеми харчової промисловості, як це було продемонстровано.


МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»   МІЖВУЗІВСЬКА НАКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ, секція «Біохімія, мікробіологія і фізіологія харчування»  

назад до списку

Останні новини:

Відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики»
18 жовтня відбулася відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики» кандидата білогічних наук, доцента кафедри генетки та молекулярної біології біологічного факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова Січняка Олександра Львовича. Були присутні викладачі та студенти кафедри
Вітаємо переможців олімпіади з технічної мікробіології
Семенченко К. ТХ-308а – I місце
Михайловська В. ТЗХ-33а – I місце
Дубина А. А. ТЛ-307 – II місце
Савченко В. В. ТЗХ-33а – III місце
Відкрита лекція доцента Труфкаті Людмили Вікторівни
26 вересня відбулася відкрита лекція (для групи ТЗХ-33 у рамках дисципліни «Мікробіологія галузі») доцента Труфкаті Людмили Вікторівни «Мікроорганізми – збудники бродіння заквасок і тіста. Сировина та поліпшувачі хлібопекарного виробництва. Особливості технологій хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів». Були присутні завідувач та викладачі кафедри БМФХ та представник методичного відділу ОНАХТ.
Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!