Аспірантура та докторантура

На кафедрі здійснюється підготовка кандидатських і докторських дисертацій за спеціальностями:

  • Біотехнологія і біоінженерія 162
  • Харчові технології 182

За останніх 5 років на кафедрі було захищено 5 кандидатських дисертацій. Опубліковано 2 підручники з біохімії та технічної мікробіології, отримано 25 авторських свідоцтв і патентів, видані 22 методичних вказівки за дисциплінами кафедри. Розроблені інтерактивні конспекти лекцій з курсу «Технічна мікробіологія», «Біохімія».

откроется в новом окне Програма вступного іспиту до аспірантури

откроется в новом окне Програма додаткового вступного іспиту до аспірантури

Аспіранти:

КРУПИЦЬКА ЛАРИСА ОЛЕКСАНДРІВНА

КРУПИЦЬКА ЛАРИСА ОЛЕКСАНДРІВНА

Закінчила Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, за фахом біологія та здобула кваліфікацію бакалавра в 2008-2012 р., продовжила навчання за спеціальністю мікробіологія та здобула кваліфікацію магістра в 2012-2013 р.

Аспірантка другого року навчання (ОНАХТ) за фахом 03.00.20. – біотехнологія. Виконує дисертаційну роботу за темою: «Розробка технологій сінбіотичних біологічно-активних добавок» під керівництвом д.т.н., проф. Капрельянца Л.В.

Має 4 публікації. Найбільш значуща – тези доповідей 68-й звітної студентської конференції ОНУ ім. І.І. Мечникова, 24-26 квітня 2012 року «Характеристика збудніків урогенітальніх інфецій»

Контактна інформація:
тел: 7214112
e-mail: krupitskaja.lora@yandex.ua

БУЙЛУК АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

БУЙЛУК АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Закінчив Одеську національну академію харчових технологій, за напрямком підготовки “Харчові технології та інженерія” та здобув кваліфікацію бакалавра, молодшого інженера-технолога в 2010-2014 р., продовжив навчання за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства» та здобув кваліфікацію магістра, інженера-дослідника в 2014-2015 р.

Аспірант першого року навчання (ОНАХТ) за фахом 03.00.20. – біотехнологія. Виконує дисертаційну роботу за темою: «Розробка біотехнології функціональних пробіотичних соків та напоїв» під керівництвом д.т.н., проф. Капрельянца Л.В.

Сфера наукових інтересів: біотехнології, виноробство.

Контактна інформація:
тел: 7214112
e-mail: buyluk.andrey@gmail.com

Бужилов Микола Георгійович

Закінчив ОНАХТ за спеціальністю «Технології переробки та консервування м’яса та м’ясопродуктів» у 2015 р. зі здобутям ступеню магістра.

Аспірант 1 року навчання за фахом 03.00.20 – «Біотехнологія». Тема роботи «Розробка технологій симбіотичних біопродуктів»

ЖУК ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА

ЖУК ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА

Закінчила Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова за фахом мікробіологія – вірусологія, 1999-2004 рр.

Аспірантка першого року навчання за фахом 03.00.20. – біотехнологія. Виконує дисертаційну роботу за темою: «Розробка технологій отримання пробіотиків з Akkermansia muciniphila» під керівництвом д.т.н., проф. Капрельянца Л.В.

Останні новини:

Відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики»
18 жовтня відбулася відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики» кандидата білогічних наук, доцента кафедри генетки та молекулярної біології біологічного факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова Січняка Олександра Львовича. Були присутні викладачі та студенти кафедри
Вітаємо переможців олімпіади з технічної мікробіології
Семенченко К. ТХ-308а – I місце
Михайловська В. ТЗХ-33а – I місце
Дубина А. А. ТЛ-307 – II місце
Савченко В. В. ТЗХ-33а – III місце
Відкрита лекція доцента Труфкаті Людмили Вікторівни
26 вересня відбулася відкрита лекція (для групи ТЗХ-33 у рамках дисципліни «Мікробіологія галузі») доцента Труфкаті Людмили Вікторівни «Мікроорганізми – збудники бродіння заквасок і тіста. Сировина та поліпшувачі хлібопекарного виробництва. Особливості технологій хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів». Були присутні завідувач та викладачі кафедри БМФХ та представник методичного відділу ОНАХТ.
Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!