Підручники

1. Мікробіологія харчових виробництв: навчальний посібник /Капрельянц Л. В., Пилипенко Л. М., Єгорова А. В., Пауліна Я. Б., Труфкаті Л. В., Кананихіна О. М., Велічко Т. О., Килименчук О. О., Кручек О. А., Шпирко Т. В., Охотська М. І. – Херсон: ФОП Грінь Д. С., 2016. – 478 с.

2. Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь). Єгоров Б.В., Кочеткова А.О., Величко Т.О., Хоренжий Н.В., Сусло В.В., Ісламов В.А., Турпурова Т.М. Херсон: ОЛДІ – ПЛЮС. 2014 р.

3. Технічна мікробіологія. Лабораторний практикум: Навчальний посібник. Л.В. Капрельянц, Л.М. Пилипенко, А.В. Єгорова, О.М. Кананихіна, Т.О. Величко, О.О. Килименчук, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті. – Одеса: Друк, 2012. – 144 с. Рекомендовано Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України як посібник для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за професійним напрямом 6.051701 «Харчова технологія та інженерія» всіх спеціальностей. Лист № 1/11-11582 від 08.12.11 р. ISBN 978-966-2601-30-5.

4. Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології. Капрельянц Л.В., Петросьянц А.П. – Одесса: Друк, 2010. – 269 с.

5. Технічна мікробіологія / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова, О. М. Кананихіна, С. М. Кобєлєва, Т. О. Величко; за ред. Л. В. Капрельянца. – Одеса: Друк, 2006. – 308 с.

Останні новини:

Відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики»
18 жовтня відбулася відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики» кандидата білогічних наук, доцента кафедри генетки та молекулярної біології біологічного факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова Січняка Олександра Львовича. Були присутні викладачі та студенти кафедри
Вітаємо переможців олімпіади з технічної мікробіології
Семенченко К. ТХ-308а – I місце
Михайловська В. ТЗХ-33а – I місце
Дубина А. А. ТЛ-307 – II місце
Савченко В. В. ТЗХ-33а – III місце
Відкрита лекція доцента Труфкаті Людмили Вікторівни
26 вересня відбулася відкрита лекція (для групи ТЗХ-33 у рамках дисципліни «Мікробіологія галузі») доцента Труфкаті Людмили Вікторівни «Мікроорганізми – збудники бродіння заквасок і тіста. Сировина та поліпшувачі хлібопекарного виробництва. Особливості технологій хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів». Були присутні завідувач та викладачі кафедри БМФХ та представник методичного відділу ОНАХТ.
Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!