Методичні матеріали

1. Методичні вказівки до лабораторних робіт p курсу «Основи фізіології та гігієни харчування» і «Гігієна і санітарія харчування», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, 2003 р, для спеціальностей 702, 704, 706, 708, 711, 801.

2. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи фізіології та гігієни харчування», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, О.О. Кіліменчук, Т.В. Шпирко, 2003 року, для спеціальностей 701, 106.

3. Методичні вказівки по самостійній роботі з курсу «Основи фізіології та гігієни харчування», автори Л.В. Капрельянц, О.В. Дишкантюк, О.О. Кіліменчук, Т.В. Шпирко, 2013 р для спеціальності 701.

4. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи фізіології та гігієни харчування», автори Л.В. Капрельянц, Т.В. Шпирко, М.І. Гоцуленко, 2011 р, для спеціальності 510.

5. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи біології», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, 2000 р.

6. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біохімія», автори Л.В. Капрельянц, О.В. Дишкантюк, Г.Й. Євдокимова, 2009 г., для спеціальності 510.

7. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біологічна хімія», автори Л.В. Капрельянц, О.В. Дишкантюк, Л.І. Костинская, Л.М. Пилипенко, О.О. Кіліменчук, 2003 року, для спеціальностей 704, 706, 070, 708, 709, 711, 801.

8. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біологічна хімія», автори Л.В. Капрельянц, Т.О. Велічко, Г.Й. Євдокимова, О.О. Кіліменчук, Л.І. Костинская, Т.В. Шпирко, 2010 р., для спеціальностей 701, 106.

9. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біохімія», автори Л.В. Капрельянц, Г.Й. Євдокимова, Т.В. Шпирко, О.О. Кіліменчук, 2014 р для спеціальності 701.

10. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Біохімія», автори Л.В. Капрельянц, Г.Й. Євдокимова, О.В. Дишкантюк, В.І. Науменко, О.О. Кіліменчук., 2010 р., для спеціальності 701.

11. Технічна мікробіологія, частина 1 – конспект лекцій, автори Л.В. Капрельянц, Л.М. Пилипенко, А.В. Єгорова, О.М. Кананихіна, Т.О. Величко, О.О. Килименчук, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напрямів 6.051701 (харчові технології та інженерія) та 6.040106 (екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування).

12. Технічна мікробіологія, частина 2 – лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, Л.М. Пилипенко, А.В. Єгорова, О.М. Кананихіна, Т.О. Величко, О.О. Килименчук, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напрямів 6.051701 (харчові технології та інженерія) та 6.040106 (екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування).

13. Мікробіологія, частина 1 – конспект лекцій, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напряму 6.030510 (товарознавство і торговельне підприємництво).

14. Мікробіологія, частина 2 – лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напряму 6.030510 (товарознавство і торговельне підприємництво).

15. Мікробіологія у ресторанному господарстві, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, 2016 р., для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

16. Мікробіологія галузі – Мікробіологія хліба та кондитерських виробів, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Л.В. Труфкаті, Т.В. Шпирко, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

17. Мікробіологія галузі – Мікробіологія гідробіонтів, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

18. Мікробіологія галузі – Мікробіологія бродильних виробництв, конспект лекцій + лабораторний практикум, автори Л.В. Капрельянц, А.В. Єгорова, Л.В. Труфкаті, Т.В. Шпирко, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

19. Мікробіологія галузі – Мікробіологія м’яса та м’ясопродуктів, методичні вказівки до лабораторних робіт, автори Л.В. Капрельянц, Л.М. Пилипенко, М.І. Охотська, А.В. Єгорова, Т.В. Шпирко, Л.В. Труфкаті, для напряму 6.051701 (харчові технології та інженерія).

Останні новини:

Відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики»
18 жовтня відбулася відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики» кандидата білогічних наук, доцента кафедри генетки та молекулярної біології біологічного факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова Січняка Олександра Львовича. Були присутні викладачі та студенти кафедри
Вітаємо переможців олімпіади з технічної мікробіології
Семенченко К. ТХ-308а – I місце
Михайловська В. ТЗХ-33а – I місце
Дубина А. А. ТЛ-307 – II місце
Савченко В. В. ТЗХ-33а – III місце
Відкрита лекція доцента Труфкаті Людмили Вікторівни
26 вересня відбулася відкрита лекція (для групи ТЗХ-33 у рамках дисципліни «Мікробіологія галузі») доцента Труфкаті Людмили Вікторівни «Мікроорганізми – збудники бродіння заквасок і тіста. Сировина та поліпшувачі хлібопекарного виробництва. Особливості технологій хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів». Були присутні завідувач та викладачі кафедри БМФХ та представник методичного відділу ОНАХТ.
Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!