Наукові кружки на кафедрі

У наукових кружках кафедри під керівництвом викладачів щорік підвищують рівень знань в області біохімії, мікробіології і фізіології харчування близько 100 студентів технологічних спеціальностей нашої академії, Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова та інших вузів. Результати своїх досліджень вони докладають на міжвузівських студентських конференціях і щорічних конференціях ОНАХТ. Кращі роботи подаються для участі у зовнішніх конкурсах.

Професорсько-викладацький склад кафедри використовує якісно нові підходи та форми організації виховної роботи, відроджує її роль як одного з найголовніших напрямів діяльності вищого учбового закладу.

Прізвище викладача

Назва кружка

проф. Пилипенко Л.М.

Сучасний стан і методи визначення безпеки харчових продуктів

доц. Величко Т.О.

Сучасна біотехнологія та нанотехнология, їх розвиток

доц. Єгорова А.В.

Вдосконалення контролю якості та безпеки продуктів харчування рослинного та тваринного походження

доц. Євдокімова Г.Й.

Дослідження впливу режимів зберігання на зміну біохімічних і мікробіологічних показників якості рослинної сировини

доц. Килименчук О.О.

Дослідження впливу іммобілізації на пробіотіки

доц. Труфкаті Л.В.

Вдосконалення контролю якості та безпеки продуктів харчування рослинного та тваринного походження

доц. Шпирко Т.В.

Вдосконалення контролю якості і безпеки продуктів харчування рослинного і тваринного походження

ас. Охотська М.І.

Дослідження впливу іммобілізації на пробіотіки

Останні новини:

Відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики»
18 жовтня відбулася відкрита лекція «Наукові напрямки сучасної генетики» кандидата білогічних наук, доцента кафедри генетки та молекулярної біології біологічного факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова Січняка Олександра Львовича. Були присутні викладачі та студенти кафедри
Вітаємо переможців олімпіади з технічної мікробіології
Семенченко К. ТХ-308а – I місце
Михайловська В. ТЗХ-33а – I місце
Дубина А. А. ТЛ-307 – II місце
Савченко В. В. ТЗХ-33а – III місце
Відкрита лекція доцента Труфкаті Людмили Вікторівни
26 вересня відбулася відкрита лекція (для групи ТЗХ-33 у рамках дисципліни «Мікробіологія галузі») доцента Труфкаті Людмили Вікторівни «Мікроорганізми – збудники бродіння заквасок і тіста. Сировина та поліпшувачі хлібопекарного виробництва. Особливості технологій хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів». Були присутні завідувач та викладачі кафедри БМФХ та представник методичного відділу ОНАХТ.
Олімпіада з технічної мікробіології
Олімпіада з технічної мікробіології відбудеться 12 жовтня о 14:30 в аудиторії А-424. Запрошуються усі бажаючі!